Napredne zdravstvene storitve
Varna e-komunikacija z zdravnikom

Spoštovani zdravstveni izvajalci!

Veseli smo, da vam lahko ponudimo napredna orodja in rešitve, ki vam bodo v pomoč pri vašem delu. Gospodar zdravja vam omogoča kakovostnejšo in učinkovitejšo obravnavo vaših pacientov ter olajša vsakdanje delo.

Če bi želeli uporabljati orodja Gospodarja zdravja ali če želite več informacij o rešitvah Gospodar zdravja za zdravstvene izvajalce, prosimo stopite z nami v stik TUKAJ.

Že uporabljate Gospodarja zdravja?

Gospodar zdravja je v letu 2016 prejel Certifikat odličnosti s strani Evropske komisije za inovativni in napredni projekt za lekarne - Platforma za samonadzor kroničnih bolezni pod nadzorom farmacevta in poslovni model.

Projekt delno financirajo Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj skupaj z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javno agencijo Spirit. Gospodar zdravja je prejemnik sredstev za delno podporo izvedbe študije izvedljivosti za zgoraj omenjen inovativni projekt v okviru razpisa »Dopolnjevanje SME instrumenta – faza 1«, ki je namenjem podjetjem, ki so od Evropske komisije prejela certifikat »Seal of Exellence«. Več o projektu...