Osebni zdravstveni karton
Varna e-komunikacija z zdravnikom

Gospodar zdravja - e-komunikacija z zdravnikom

Dostop do vašega osebnega zdravstvenega kartona Gospodar zdravja imate zgolj vi sami, lahko pa oddaljen dostop do kartona omogočite kateremukoli zdravniku, ki je registriran v sistem Gospodar zdravja.

Kaj lahko s tem pridobite?

Pripravljeni na pregled - učinkovitejši obisk pri zdravniku

Med samim zdravniškim pregledom imamo navadno zelo malo časa, nas je lahko strah, smo zaskrbljeni ter lahko zdravniku pozabimo povedati nekaj morda za nas ključnih informacij. Odslej si lahko podatke doma v miru uredite, celovito in premišljeno.

Celostna obravnava

Tako kot vi bo tudi zdravnik v vašem enovito urejenem kartonu hitro pridobil celovit pregled nad vašim zdravstvenim stanjem. Namesto brskanja po kupu papirne dokumentacije bo zdravnik v vašem urejenem kartonu takoj našel želeni izvid. Iz vaših dnevnikov samomeritev bo nemudoma lahko ocenil, kako poteka zdravljenje.

Izsek iz aplikacije Gospodar zdravja. Spremljajte svoje zdravje.


Izsek iz aplikacije Gospodar zdravja. Urejen osebni karton je v pomoč tako vam kot vašemu zdravniku.

Zdravnik (navadno specialist), h kateremu greste prvič, o vas in vaših težavah ne ve nič. Z vpogledom v vaš karton Gospodar zdravja si bo nemudoma ustvaril sliko vašega stanja in se vam lahko na obisku bolje posvetil in vas tudi kasneje lažje spremljal.

Varna elektronska komunikacija z zdravniki - ePosvet

ePosvet je funkcionalnost, ki omogoča varno izmenjavo izvidov, drugih dokumentov in sporočil med vami in vašim zdravnikom. Podatki so med prenosom šifrirani. Klasična elektronska pošta ne zagotavlja ustrezne varnosti za prenos izvidov in drugih zdravstvenih podatkov. Zdravnik vam tako zaradi varnostnih zadržkov npr. izvidov praviloma ne more pošiljati po elektronski pošti.

Varni ePosveti v kombinaciji z vašim osebnim zdravstvenim kartonom predstavljajo učinkovito sredstvo za komunikacijo z zdravniki in zdravniku omogočijo celovitejši pregled vašega stanja. Marsikatero opravilo je odslej mogoče opraviti oddaljeno od doma ali iz dopusta, brez izostankov iz dela, brez stroškov s potjo in brez porabljenega dragocenega časa.

Ali je mogoča komunikacija z vašim zdravnikom?

Rešitev Gospodar zdravja lahko uporabljate popolnoma samostojno brez komunikacije z zdravniki, sicer je komunikacija mogoča z vsemi zdravniki, ki so registrirani v sistem. Preverite pri svojem zdravniku ali je že v sistemu oziroma ga povabite k sodelovanju. Sporočite tudi nam, s katerim zdravnikom bi želeli vzpostaviti dostop na daljavo, in sporočili vam bomo ali je to mogoče.Naročite se na brezplačne novičke Gospodarja zdravja
ANONIMNA ANKETA


Pridružite se nam v naši Facebook skupnosti