Napredne zdravstvene storitve
Varna e-komunikacija z zdravnikom

Varna elektronska komunikacija - varni ePosvet

Klasična elektronska pošta ne zagotavlja ustrezne varnosti za prenos izvidov in drugih zdravstvenih podatkov. Zdravnik vam tako zaradi varnostnih zadržkov npr. izvidov praviloma ne sme pošiljati po elektronski pošti (14. člen ZVOP-1, mnenje Informacijskega pooblaščenca št: 0712-1/2015/686).
ePosvet je funkcionalnost, ki omogoča varno izmenjavo izvidov, drugih dokumentov in sporočil med vami in vašim zdravnikom. Podatki so med prenosom šifrirani.

Varni ePosveti v kombinaciji z vašim osebnim zdravstvenim kartonom predstavljajo učinkovito sredstvo za komunikacijo z zdravniki in zdravniku omogočijo celovitejši pregled vašega stanja. Marsikatero opravilo je odslej mogoče opraviti oddaljeno od doma ali iz dopusta, brez izostankov iz dela, brez stroškov s potjo in brez porabljenega dragocenega časa.

Ali mi Gospodar zdravja omogoča sodelovanje z ambulanto mojega osebnega zdravnika ali zdravnika specialista?

Gospodar zdravja omogoča sodelovanje z vsemi zdravstvenimi izvajalci, s katerimi se dogovorite. Vaše izvide in druge zdravstvene podatke lahko varno posredujete ne glede na to ali je zdravstveni izvajalec vključen v Gospodarja zdravja. Če pa sta medicinska sestra ali zdravnik iz vaše ambulante že vključena v Gospodarja zdravja, je omogočeno naprednejše sodelovanje. Če izvajalcev iz ambulante še ni v Gospodarja zdravja, jim lahko predlagate vključitev v Gospodarja zdravja in tako še učinkovitejše sodelovanje.Naročite se na brezplačne novičke Gospodarja zdravja
ANONIMNA ANKETA