ENOTA LJUBLJANA
Naslov: PERIČEVA ULICA 31
1000 LJUBLJANA
Email: [email protected]
www.zzrevita.si


Obvestilo za paciente:

                       CEPIVA ZA GRIPO JE ZMANJKALO!                                                      

   Spoštovani,

Zaradi povečanega števila telefonskih klicev, je telefonska linija pogosto neprestano obremenjena. Prosimo, če tisti, ki obvladate elektronske poti, uporabljate gospodarja zdravja, da je telefon na voljo manj elektronsko spretnim.

Uradne ure za naročanje po telefonu so:

Ponedeljek in petek: 10:00 - 12:00

torek: 13:00 - 15:00

sreda: 09:00 - 11:00

četrtek: 16:00 - 18:00

Če pokličete znotraj tega časa in dobite zvezo, a se nihče ne javi, smo zasedeni z drugimi opravili, a vas bomo poklicali nazaj, zato prosimo ne kličite večkrat. Vedite tudi, da v kolikor je zveza zasedena nimamo nobenega vpogleda v te klice, zato takih ne moremo vrniti.

Ker pa gre za izredno obdobje, lahko, kljub temu, da uradno ni razglašena epidemija, pokličete tudi izven teh uradnih ur za telefonsko naročanje, kadarkoli znotraj ordinacijskega časa. V času izven uradnih ur telefonskega naročanja, bomo na telefone odgovarjali normalno, kot med epidemijo, VENDAR če klica ne prevzamemo, ne bomo klicali nazaj, ker za to nimamo kadrovskih zmogljivosti.

 

Še vedno velja:

Zaradi epidemije izvajamo delo v skladu z navodili pristojnih (dostopna tukaj) in sicer:

1. Z ambulanto se povezujete TELEFONSKO ali ELEKTRONSKO PREKO SPLETNE STRANI. Zdravnik na podlagi tega kontakta ugotovi ali je možno problem rešiti oddaljeno, ali pa pacient potrebuje obisk in za to prejme točno določeno uro in datum.

2. Vhodna vrata so zaklenjena, vstopa se posamezno in samo predhodno najavljeni pacineti. Ob prihodu bo vsak prejel masko, razkužilo za roke in odgovoril na set zastavljenih vprašanj. Zaradi splošnega pomanjkanja zaščitne opreme vas lepo prosimo, če maske prinesete že s seboj.

3. Nenajavljenih pacientov ne sprejemamo - za urgentna stanja kličite 112. 

4. Za samo-zaščito upoštevajte navodila, ki jih posredujejo mediji, NIJZ (https://www.nijz.si/sl/koronavirus-2019-ncov) ali jih prejmete od nas po eni od zgornjih poti.

 

                     

Izberite prosti termin za naročilo na obisk (Prostih terminov:0)
Za VARNO pošiljanje sporočil ter lažje naročanje se PRIJAVITE v Gospodarja zdravja.