Napredne zdravstvene storitve
Varna e-komunikacija z zdravnikom
Oddaljeno osebno zdravniško svetovanje

Priporoča se v naslednjih primerih:

  • vsem, ki ne vedo, kako nadaljevati z zdravljenjem, na koga se obrniti ali in bi potrebovali dodatno mnenje,
  • vsem, ki imajo manjšo zdravstveno težavo, potrebujejo nasvet, ne pa zdravniškega pregleda
  • vsem, ki se nahajajo v tujini in nimajo možnosti kontaktirati svojega zdravnika ter
  • še vrsto drugih primerov.

OPOZORILO:
Storitev v nobenem primeru ne nadomešča pregleda pri zdravniku! Mnenje je izdelano izključno na podlagi predložene medicinske dokumentacije. Če menite, da potrebujete pregled, se obrnite na zdravnika! V primeru, da zdravnik oceni, da ne bo uspel zagotoviti izvedbe storitve (npr. premalo informacij na voljo), jo lahko zavrne. V tem primeru se vplačan denar vrne.

Uporabnikom Gospodarja zdravja smo omogočili telemedicinsko storitev osebnega zdravniškega svetovanja. Storitev ne predvideva fizične obravnave pacienta in v nobenem primeru ne nadomešča zdravniškega pregleda!   Najpogostejši primeri so opisani pod lističem “Komu se priporoča”. Z enim naročilom se rešuje ena zdravstvena težava. Za opis zdravstvene težave imate na voljo 1024 znakov. Dodatno lahko vprašanju pripnete izvide, slike oziroma drugo zdravstveno dokumentacijo, katero želite, da jo izvajalec obravnava pri zdravniškem svetovanju. Izvajalec bo vaše naročilo pregledal in preveril ali je svetovanje možno izvesti. V primeru, da izvajalec ugotovi, da storitve zaradi različnih razlogov ne more izvesti, lahko izvedbo zavrne. V tem primeru se že plačana sredstva vrnejo. Lahko se zgodi, da izvajalec od vas potrebuje dodatne informacije, ki vplivajo tudi na strošek izvedbe storitve. V tem primeru ste o spremenjeni ceni storitve vnaprej opozorjeni in se lahko glede izvedbe odločite.

Ker nam vaše mnenje zelo veliko pomeni, vas prosimo, da po opravljeni storitvi odgovorite na kratko anketo, ki nam bo pomagala izboljšati kakovost izvajanja storitve.

Za naročilo storitve se je potrebno registrirati v Gospodarja zdravja. Na ta način boste lahko varno oddali naročilo in kasneje tudi prejeli izvid.
V naročilu boste opisali vašo zdravstveno težavo in po potrebi lahko dodali izvide
Z enim naročilom storitve se lahko hkrati  obravnava ena zdravstvena težava.

DODATNA INFORMACIJA:
Z registracijo hkrati pridobite tudi Mobilno izkaznico zdravja.

Cena svetovanja za eno zdravstveno težavo z enim(1) priloženim izvidom znaša 16 EUR.
Z drugim in vsemi naslednjimi pripetimi izvidi se doplača 9 EUR. Cena svetovanja se vam na naročilu z dodatno pripetimi izvidi avtomatsko spreminja.

* Z enim svetovanjem se obravnava  ena zdravstvena težava.
* V primeru, da zdravnik oceni, da na osnovi poslanih informacij ob naročilu ne more izdati zdravniškega mnenja, vas bo pozval ali k dostavi dodatnih informacij ali vas bo preusmeril k drugemu izvajalcu ali bo izvedbo storitve zavrnil. V primeru, da ne pride do izvedbe storitve dobite vplačan denar v celoti vrnjen.
* V primeru okoliščin, ki zahtevajo obsežnejšo obravnavo, si izvajalec storitve pridržuje pravico za spremembo cene. S spremenjeno ceno ste vedno ob zahtevi za plačilo seznanjeni in jo lahko brez stroškov tudi zavrnete.

Cene vključujejo DDV.


Naročite se na brezplačne novičke Gospodarja zdravja
ANONIMNA ANKETA