Zdravstveni dom Kranj
Naslov: Gosposvetska ulica 10
4000 Kranj
Telefon: 04 2082 109
www.zd-kranj.si


Obvestilo za paciente:

 

Prosimo, da na pregled ne prihajate nenaročeni - tudi v primeru akutnih stanj predhodno pokličite v ambulanto in se bomo dogovorili za čimprejšnji pregled.

E-posveti niso primerni za obravnavo nujnih stanj. 

V primeru življenje ogrožujočih stanj pokličite 112! 

 

 

OBVESTILA O ODSOTNOSTIH:

 

V tednih od 24.6-12.7.2024 bomo zaradi letnega dopusta Zoje Pavlin Destovnik, dr.med. prevzeli delo dveh ambulant. Zaradi letnih dopustov medicinskih sester bo za telefonske klice večino časa dostopna le ene telefonska linija za obe ambulanti. Prosim upoštevajte navodila na telefonski tajnici in če je le možno za komunikacijo uporabljajte aplikacijo Gospodar Zdravja. V primeru preobremenjene linije ali zamud pri obravnavi naročenih pacientov se vam že vnaprej opravičujemo. 

 

V dneh od 18.7-19.7.2024 bo zaradi odsotnosti zdravnice urejeno nadomeščanje v ambulanti Zoje Pavlin Destovnik, dr.med. Za naročanje na pregled ali administrativne storitve prosim pokličite sestro v naši ambulanti ali sledite navodilom na telefonski tajnici. 

 

V dneh od 24.7-26.7 bomo zaradi odsotnosti Zoje Pavlin Destovnik, dr.med. prevzeli delo dveh ambulant. V primeru preobremenjene telefonske linije ali zamud pri obravnavi naročenih pacientov se vam že vnaprej opravičujemo. 

 

V tednu od 5.8-9.8.2024 bo delovni čas dopoldanske ambulante izjemoma zamaknjen za pol ure, torej bomo prisotni od 7.00-14.00. 

 

V tednih od 19.8 - 2.9.2024  bo zaradi letnega dopusta zdravnice urejeno nadomeščanje v ambulanti Zoje Pavlin Destovnik, dr.med. Za naročanje na pregled ali administrativne storitve prosim pokličite sestro v naši ambulanti ali sledite navodilom na telefonski tajnici. 

 

 

Izberite prosti termin za naročilo na obisk (Prostih terminov:0)
Za VARNO pošiljanje sporočil ter lažje naročanje se PRIJAVITE v Gospodarja zdravja.