LOKACIJA ZAGORJE OB SAVI
Naslov: CESTA ZMAGE 1
1410 ZAGORJE OB SAVI
Telefon: (03) 565 50 58
Email: [email protected]
www.vitasan.si


Obvestilo za paciente:

 JULIJ

V ponedeljek 6.7. bo delala nadomestna zdravnica dr Andreja Pražnikar. V torek 7.7., četrtek 9.7., torek 14.7. in četrtek 16.7. je ambulanta zaprta.

V ambulanti sprejemamo samo predhodno naročene paciente (po telefonu ali e-sporočilu). Za vse paciente z znaki okužbe je nujen predhodni posvet po telefonu, kjer boste obveščeni o uri in mestu pregleda. V življenjsko nujnih primerih pokličete 112. Za vse nujne pediatrične bolezni in stanja lahko vsak dan pokličete od 7h do 20h pediatra v ZD Zagorje, za odrasle (19 let in starejši) pa urgentno ambulanto ZD Zagorje (NMP). V nočnem času (od 20h do 7h) za vsa nujna stanja pokličete urgentno ambulanto ZD Zagorje (NMP). Za vse nenujne stvari (odpiranje bolniške ali nege, predpisovanje receptov, itd) prosim počakajte na termin ambulante. 

 KORONA VIRUS

Trenutno elektronsko naročanje ni mogoče. Za naročilo na pregled nas prosim pokličite. Prosim vas, da ne hodite nenaročeni na pregled. V življenjsko nujnih primerih pokličite 112. Administrativne zadeve bomo urejali preko e-pošte oz telefona, da čimbolj zmanjšamo stike med ljudmi.

Če ste vi ali vaši otroci zboleli z vročino prek 38 st. C in respiratornimi znaki (kašelj ali težko dihanje ali piskanje), se prosim naročite po telefonu. V zdravstveni dom nikakor ne vstopajte, ampak o težavah najprej obvestite osebnega zdravnika ali ambulanto NMP, da dobite navodila. 

Hvala za razumevanje!

Izberite prosti termin za naročilo na obisk (Prostih terminov:0)
Za VARNO pošiljanje sporočil ter lažje naročanje se PRIJAVITE v Gospodarja zdravja.